Tudd meg, mennyire hatásos az egér ellen az ecet!

Az ecet igazi csodaszer, a háztartásban rengeteg mindenre tudod használni. Vajon hatásos az egér ellen is az ecet? Ha igen, akkor hogyan kell használni, ha nem, akkor miért nem?

Egér ellen ecet?
Egy esetben eredményes az egér ellen az ecet!

Az ecet igazi csodaszer, a háztartásban rengeteg mindenre tudod használni és akár a fejtetű ellen is használhatod. Vajon hatásos az egér ellen is az ecet? Ha igen, akkor hogyan kell használni, ha nem, akkor miért nem?


Segítünk neked ajándékot választani ezekkel az AJÁNDÉKÖTLETEKKEL!


Az ecet végül is jó megoldás lenne. Sokkal természetesebb, mint mondjuk mérget használni rágcsálóirtáshoz.

De van egy rossz hírem:

Szerintem az egér ellen ecettel semmire sem mész. Egy olyan eshetőséget ismerek, amikor az ecet megfelelő lehet az apró rágcsáló ellen, ezt majd később el is mondom.

Ékszerek

Annyi megoldás van a cini-cini távol tartására, próbáld a hagyományos módszereket!

Ott van a macska, az egér fogó, vagy a csapda...

Egy biztos: az egér felszólításra nem fog elmenni Tőled!

Az egér azért szeret ott, ahol az ember lakik, mert ott mindig meleg van és táplálék is akad. Ha egyszer befészkelte magát, akkor csak nehezen tudod onnan kiverni. Főleg, ha családostól jött az otthonodba!

Jerry egér gif
Jerry egér a népszerű rajzfilm sorozatból.

Bárhogy is küzdesz Jerry [1] ellen, azt ne feledd, hogy ha elkaptad – akár élve, akár holtan – valamit kezdened kell vele. A szinte megoldhatatlan problémát nálunk az jelentette, amikor a nagyi egy befőttes üveggel, egy darabka sajttal és egy dióval elkapta az egeret. Az egér ahogy bement a sajtért a szájával lefordított, dión megtámasztott befőttes üveg alá, a dió elmozdult. A befőttes üveg rácsapódott az egérre!

Hogy mi lett ezután vele, azt nem akarod tudni... Senki nem merte/akarta megfogni az élő egeret! Szenvedtünk vele eleget...

Ez az egy eset van, amikor az egér ellen ecet a megoldás

Lássuk, mit tegyél az ecettel: öntsd vele nyakon az egeret? Dehogy.

Ha megtalálod az egér járatát, hogy hol jön be a lakásba, akkor azt a járatot tömítsd el egy ecetbe jól beáztatott ronggyal.

Az erős szag állítólag távol tartja a rágcsálókat.

Hogy ez jó megoldás-e?

Az biztos, hogy humánus. Más kérdés, hogy az egér valóban megretten-e a szagtól. Vagy megszokja és vígan ki-be mászkál a lakásodban...

Összegezzünk!

Ha egér fészkelte be magát hozzád, vagy csak néha meglátogat, akkor ne az ecettel kezdj neki az elüldözésének! Vannak sokkal hatásosabb eszközök is erre!

Ugye cica?

Cica lesi az egeret
Természetes megoldás az egér ellen
Ugye tetszett a cikk? Akkor kérlek ne felejtsd el megosztani másokkal is!

Fotók: pixabay.com

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

3 + húsz =

Ugrás a tetejére