Gondod van az angol nyelvtannal? Itt vannak hozzávalók a nyelvvizsgához

Gondod van az angol nyelvtannal? Itt vannak hozzávalók a nyelvvizsgához
Most egy percre képzeld el, hogy szinte nincs olyan angol nyelvtani teszt, amit ne tudnál megoldani. Megkapod a feladatokat, ránézel és rájössz, hogy korábban már nagyon sok hasonlót oldottál meg, így ezek sem fognak gondot okozni. Ugye jól hangzik?

A sok gyakorlás – különösen a nyelvtanulás terén – meg fogja hozni a gyümölcsét. Nem csak az angol középfokú nyelvvizsga megszerzésében segít, de magabiztosságot is ad a nyelvhasználat során.


Segítünk neked ajándékot választani ezekkel az AJÁNDÉKÖTLETEKKEL!


Az alábbiakban elmondom neked, hogyan tudsz egy csomó angol tesztet ingyenesen kipróbálni, továbbá hogyan tudsz egy tesztkönyv áráért egy olyan programot megszerezni, ami azonnal mutatja az eredményt és megmagyarázza a hibáidat. Szerintem ez tetszeni fog!

Ezek a nélkülözhetetlen hozzávalók a nyelvvizsgához

Azoknak, aki szorgalmasan tanulják az idegen nyelvet, az az egyik legnagyobb fájdalmuk, hogy az otthoni gyakorlás során nincs mellettük a nyelvtanár. Egy angol nyelvtani teszt megírása után jó lenne, ha valaki azonnal kiértékelné és elmondaná a hibákat, rávilágítana, hogy mit kell másképp csinálni.

Vagy csak átlendítene azon a holtponton, amikor megakad a szövegértésben, nem ismer fel egy kifejezést, vagy fogalma sincs, hogyan kell azt a feladatban megadott hivatalos levelet megírni.

Ékszerek

A jó hírem az, hogyha Te angol középfokú nyelvvizsgára készülsz, akkor neked egy azonnal használható – és előtte ingyenesen kipróbálható – megoldást ajánlok!

A vizsga4u.hu weboldalon ott vannak a hozzávalók a nyelvvizsgához. Készíts egy QR kódot az oldalhoz, így a telefonodon is azonnal megtalálod az oldalt!

Számtalan feladat áll a rendelkezésedre, melyek elvégzése során azonnal megkapod a kiértékelést és a szükséges segítséget.

Ha benned egy racionális nyelvtanulót tisztelhetünk, akkor a szöveg helyett beszéljenek a számok. A weboldalon az alábbi feladatok állnak a rendelkezésedre.

  • 1551 nyelvtani kérdés,
  • 206 levélíráshoz hasznos szó és kifejezés,
  • 46 szövegbehelyettesítés,
  • 31 szövegértés,
  • 27 hallott szövegértés és
  • 30 angol levélírást tartalmazó feladat.

Ha gyakorolni szeretnél, akkor láthatod, hogy lesz mivel. Sőt, ha kitöltesz egy feladatot, később bármikor újra átnézheted az eredményét, vagy újból meg is oldhatod.

Ha olyan szülő vagy, akinek a gyermeke most készül angol középfokú nyelvvizsgára, akkor tudod ellenőrizni, mennyit gyakorol, mennyit fejlődik a gyerek.

Akinek a szövegértéssel vannak gondjai, annak úgy segít a program, hogy megmutatja az adott szövegrész hol szerepelt a teljes szövegben.

Szerintem felkeltettem az érdeklődésedet, most már tényleg jöjjön a lényeg, a hozzávalók a nyelvvizsgához! Az ingyenesen kipróbálható angol középfokú nyelvvizsga gyakorló feladatok a linkre kattintva érhetők el. Próbáld ki és döntsd el, mennyit segíthet a felkészülésben egy ilyen okos segéd!

Ha tetszik ez a lehetőség, kérlek oszd meg az írásom a közösségi oldaladon, had ismerjék meg a barátaid is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

9 − 5 =

Ugrás a tetejére