6 tipp: így leszel jó pasi, akire felfigyelnek a csajok

A sors úgy hozta, hogy nem vagy az a kimondottan jó pasi: nem úgy nézel ki mint Brad Pitt és gazdag sem vagy mint egy indiai herceg. Fogalmad sincs, mit kellene ahhoz tenned, hogy felfigyeljenek rád a csajok, pedig egy igazán jó párkapcsolat neked is kijárna már!

Így leszel jó pasi, akire felfigyelnek a csajok

Elkeseredésre semmi ok! Itt a lista, ami elmondja neked, hogyan legyél jó pasi!


Segítünk neked ajándékot választani ezekkel az AJÁNDÉKÖTLETEKKEL!


Ha csak egy kicsivel jobban nézel ki, mint maga az ördög, akkor jó pasi válhat belőled, olyan, aki a legtöbb lány számára ideális pár lehet. A párkeresés rögös útján bizony érnek majd kudarcok. Olyankor vedd elő ezt a listát és gondold végig, mit rontottál el a lánnyal, hogy nem lett belőle tartós kapcsolat!

A jó pasi hat ismérve, ami tényleg bejön a csajoknak

Milyen a jó pasi?

Következzen hat tipp ahhoz, hogyan legyél jobb pasi, mint amilyen most vagy!

Ékszerek

1. Fontos az ápoltság, de ne vidd túlzásba!

Nem kell bűzlened, mintha rád öntöttek volna egy vödör arcszeszt! Tudd, hogy az illatszer nem helyettesíti adott esetben a tusfürdőt vagy a szappant!

Az ápoltság egy komplex fogalom, ide tartozik a gondozott, tiszta ruházat, ápolt haj, rendezett, hibátlan fogsor, stb. Egy ápolt, diszkréten illatos ember – legyen az férfi vagy nő – közelsége sosem visszataszító, sőt ismeretlenül is bizalmat kelt a másikban.

2. Legyél sportos!

Nem tud mindenki napokat a konditerembe tölteni azért, hogy kigyúrja magát. Nem is várja ezt tőled senki! Viszont a rendszeres sportolástól jobb lesz az alakod, a közérzeted, kevesebbet leszel beteg.

A sportos és ápolt pasira felfigyelnek a jó csajok!

3. Olvass, tájékozódj!

Mindenhez nem érthetsz, a polihisztorok kora lejárt. Azt sem várja el senki, hogy legyen több diplomád, láttam én már diplomás bugrist, nem is egyet! A csajok azonban elvárják tőled, hogy tudjanak veled valamiről beszélgetni.

Ne legyél megszólalásig jó pasi! (Akitől menekülnek a csajok, miután megszólalt...). Az üres fejű pasi hiába sportos és ápolt. Maximum üres fejű lányok jutnak neki...

4. Az a poén, ami a havernál bejön, a lányoknál kiverheti a biztosítékot

Nem szabad mindent halálosan komolyan venni. A lányok szeretik a szelíd humort, a vicces pasikat imádják. Ha együtt tudsz nevetni egy lánnyal, akkor már nyert ügyed van, közel kerültetek egymáshoz!

A humor fontos, de vigyázz! Az a poén, ami a haveroknál bejön, a csajoknál kiverheti a biztosítékot!

És azt se feledd: ha folyamatosan vicceket mesélsz egy lánynak, előbb vagy utóbb faképnél fog hagyni!

5. Egyre ritkább az udvarias pasi, az udvariassággal kitörhetsz a szürkeségből

Viselkedj illedelmesen, tisztelettudóan! Ne viselkedj úgy már az első randin, mint egy idióta! (Később se!)

Az a férfi, aki nem fogja vissza magát és a testnyílásain különféle gázokat enged el (hangjelenségek kíséretében), ne várja el hogy a csajok elolvadjanak tőle, akár milyen jóképű is! Viselkedésében, beszédében éreztesse, hogy megadja partnerének a tiszteletet, de el is várja azt másoktól is.

6. A türelem rózsát terem

A másik emberhez türelem kell. A csajokhoz pedig még több türelem.

A női lélek rejtelmei kiismerhetetlenek, sokszor érezzük azt velük kapcsolatban, hogy amikor nemet mondanak, az tulajdonképpen igent jelent és fordítva. A türelmes pasi kivárja, amíg a hölgy saját maga eldönti mit akar, a ravaszan türelmes pedig segíti őt a döntésében!

Így lehetsz magabiztos csajozáskor

Ha ezt az írást olvasod, akkor biztosan feltetted már magadnak a kérdést: hogyan legyek magabiztos a csajozáskor?

Biztosan izgulsz, amikor a lányokkal kell beszélned, nem tudod hogyan közeledj hozzájuk és szinte minden önbizalmad elszáll, ha randira akarod hívni őket.

Most kaptál öt tippet, melyek mindegyike közelebb visz ahhoz, hogy magabiztosabb legyél. Az ápolt, sportos, humoros, udvarias és türelmes pasiknak nyert ügye van a nőknél. Próbáld ki!

Összefoglaló:
Így leszel jó pasi, akire felfigyelnek a csajok
Cím:
Így leszel jó pasi, akire felfigyelnek a csajok
Összegzés:
Ha csak egy kicsivel jobban nézel ki, mint maga az ördög, akkor jó pasi válhat belőled. Hogy hogyan? Itt van hat tuti tipp, amivel bárki elboldogulhat a csajoknál.
Szerző:
Kiadó:
tippekneked.hu
Logo

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

18 − kilenc =

Ugrás a tetejére