Karácsonyi készülődés ötletek

A karácsonyi készülődés ötletek jól fognak jönni mindenkinek, aki az ünnep közeledtén egyre inkább úgy érzi, hogy összecsapnak a feje felett a hullámok. Az alábbi összeállításban adunk tippet az ajándékozásra, a dekorációra, a karácsonyfa kiválasztására.

Hasznos karácsonyi készülődés ötletek

Fentieken túl egyéb hasznos infót is találsz a karácsonyi készülődésre. Például arra, hogy milyen hasznos tud lenni egy darab papírfecni bevásárlólista a karácsonyi forgatagban.


Segítünk neked ajándékot választani ezekkel az AJÁNDÉKÖTLETEKKEL!


Légy kreatív! Sokkal jobban fogsz örülni a feldíszített lakásnak, vagy a szeretteidnek szánt ajándéknak, ha azt házilag, saját magad készíted el! (Figyeld, ez is egy fontos tipp volt!)

Hasznos karácsonyi készülődés ötletek

Ha túl vagy a karácsonyi nagytakarításon, akkor az ünnepi készülődés egyik legnehezebb feladatát már megoldottad. Lássuk, mivel érdemes még foglalkozni karácsony előtt!

Karácsonyi hangulat

A karácsonyi készülődés elengedhetetlen tartozéka, a karácsonyi hangulat megteremtése az otthonodban. Hogy mi kell ehhez? Ebben a cikkben összegyűjtöttem a legtöbb azonnal hasznosítható ötletet, amitől igazi karácsonyi hangulat lesz a lakásban: Így lesz karácsonyi hangulat a lakásban.

Ékszerek

Karácsonyi dekoráció

Az ünnepi hangulathoz meg kell változtatnod a lakást kívül és belül. Természetesen nem arra gondolok, hogy festess, vagy hogy vegyél új bútorokat!

Készíts egyedi dekorációt az otthonodba! Használhatsz a boltokban beszerezhető fényfüzéreket, dekor anyagokat is, ám egyedi csak akkor lesz, ha házilag is készítesz valamit, amitől otthonosabb, ünnepibb lesz a lakás.

Ha karácsonykor esik a hó, és szépen meg is marad, akkor a kinti dekorációval én nem is nagyon szoktam foglalkozni, hiszen a hó lepte fáknál, bokroknál szebbet úgy sem tudnék csinálni!

A lakáson belül rengeteg lehetőség áll rendelkezésedre: Tegyél ki adventi naptárat, adventi koszorút, cseréld le a párnákat, takarókat, függönyöket karácsonyi mintázatúakra. Folytassam?

Tudni fogod magad is!

Ha elakadtál a konyha feldíszítésében akkor itt egy kis segítség: Ötletek a konyha karácsonyi dekorációjához.

Karácsonyi illatok

Melyek a jellegzetes karácsonyi illatok? A fenyő, a fahéj, az alma és a citrusfélék héjának illata.

Töltsd meg az otthonod kellemes karácsonyi illatokkal! Ha a linkre kattintasz, egy remek tippcsokrot találsz erről!

Ajándékok nőknek és férfiaknak

Az ajándékozás a karácsony elmaradhatatlan része. Öröm adni, öröm kapni, de egyben gondot is jelent.

Mit vegyek neki? - ugye ismerős a kérdés így, az ünnep közeledtén?

Ha nincs semmilyen ajándékötleted karácsonyra, akkor a következő cikkben kaphatsz pár tuti tippet, ami ki fog húzni a bajból. Adunk ötleteket arra, hogy milyen ajándéknak örülne egy férfi karácsonykor és mit szeretne kapni a nő: Ajándékötletek.

Bevásárlólista

A karácsonyi készülődés egyik (számomra kellemetlen) velejárója a bevásárlás, egyáltalán az a mozdulatsor, amikor el kell mennem ajándékot venni, vagy a karácsonyi vacsorához megvenni a hozzávalókat.

Nem szeretem a tömeget, az erőszakos vásárlókat meg pláne nem!

A legfontosabb tippem a karácsonyi bevásárláshoz az, hogy készíts bevásárlólistát! Ne bízz abban, hogy nem fogod elfelejteni a dolgokat! Miután neked tolták öten a bevásárlókocsit, leverted a konzervekből épített tornyot a szupermarketben és hasra estél a kifolyt üdítőn, csak azon jár majd az eszed, hogy minél előbb megszabadulj innen!

Legyen precíz, pontos bevásárlólistád, mert ha valamit elfelejtesz és vissza kell érte menni a boltba, akkor a karácsonyi bevásárlás megpróbáltatásai kezdődnek elölről...

Ezek voltak a legfontosabb ötletek a karácsonyi készülődéshez

Ha kicsit is megtervezed az ünnepi feladataidat, akkor szinte észre sem fogod venni, hogy ebben az időszakban két-háromszor többet dolgoztál otthon, mint egyébként. A takarítástól a dekoráción át a bevásárlásig megpróbáltam hasznos tippeket adni erre az időszakra.

Biztosan neked is vannak a tarsolyodban hasznos karácsonyi készülődés ötletek. Oszd meg velünk itt, vagy a facebook oldalunkon!

Összefoglaló:
Karácsonyi készülődés: ötletek, tippek ünnepek előtt
Cím:
Karácsonyi készülődés: ötletek, tippek ünnepek előtt
Összegzés:
Ha kicsit is megtervezed az ünnepi feladataidat, akkor szinte észre sem fogod venni, hogy ebben az időszakban két-háromszor többet dolgoztál otthon, mint egyébként. A takarítástól a dekoráción át a bevásárlásig megpróbáltam hasznos tippeket adni erre az időszakra.
Szerző:
Kiadó:
tippekneked.hu
Logo

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

három × 4 =

Ugrás a tetejére