A legjobb fogyókúra tipp, amit eddig olvastál

Ez tetszik, ezt megosztom!
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Lehet, hogy egy kicsit erősnek tartod, hogy ez a legjobb fogyókúra tipp, amit eddig olvastál, de várd meg amíg elolvastad! Egy egyszerű szabály betartásával kevésbé lesz szenvedés a diétázás, mint azt előre hitted. Jobban elviselhetőek lesznek a megpróbáltatások, (mert hogy azért lesz belőlük bőven...).

A legjobb fogyókúra tipp - Örülni fogsz, ha ránézel a centire és a mérlegre!

Cigiztél, és le is szoktál már a dohányzásról? Mert azt a leszokási folyamatot vetjük most össze a diétával.

Azt már az elején szögezzük le, hogy a fogyókúra és a dohányzásról való leszokás között óriási a különbség, a cikkből kiderül hogy miért.

Mielőtt nekilátunk az eszmefuttatásnak, egy fontos dolog:

Ha diétázni kezdesz, javasoljuk előtte minden esetben kérd ki szakember (háziorvos, dietetikus, stb.) véleményét! Ne csodákban bízz, hanem az orvostudományban!

A dohányzásról leszokott emberek gyakran meghíznak, mert egyrészt a cigaretta elhagyásával jobb lesz az emésztésük, másrészt az evést egyfajta pótcselekvésnek tekintik. A fogyókúrát azonban még véletlenül se úgy kezeljük, mint a cigaretta elhagyását! A véleményünk szerint - és a környezetünkben is ezt tapasztaltuk - a dohányzásról való leszokás legjobb módszere az, hogy

holnaptól egy szálat se!

Ez tartós megoldáshoz vezethet, sokkal jobb, mintha napról napra csökkenteni akarnánk a cigaretta adagot.

Íme a legjobb fogyókúra módszer: fokozatosan, kíméletesen

A fogyókúrával pont hogy nem ez a helyzet! Bármilyen módszert választ valaki a ma oly divatos diéták közül, véleményünk szerint a fokozatosság elvét be kell tartani! Lehet egészségesen és okosan diétázni, lehet csalónapot tartani, de nem lehet egyik napról a másikra - az esetleges gyors eredmény reményében - minden ételt megvonni a szervezettől! A testünk addig megszokott fehérje, vitamin, zsír, szénhidrát, ásványi anyag, stb. helyett kapott tiszta vízből nem tudja pótolni ezeket a létfontosságú anyagokat.

A kíméletesség, fokozatosság elve vezethet tartós eredményre, bármilyen diétát is választ valaki. Emellett a mozgás nagyot lendíthet az eredményességen, de itt sem a maratoni távval kell kezdenie annak, akinek a napi mozgást az jelentette, hogy maximum az autójáig volt hajlandó elgyalogolni.

A legnagyobb hiba amit fogyókúra címén valaki elkövethet, ha ész nélkül megvonja magától az ételt, illetve nem megfelelő, azaz vállalhatatlan mennyiségű testmozgást végez. Ez elkerülhető, ha a fogyókúra megkezdése előtt kikéri szakember véleményét!

Ez tetszik, ezt megosztom!
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Összefoglaló:
A legjobb fogyókúra tipp, amit eddig olvastál
Cím:
A legjobb fogyókúra tipp, amit eddig olvastál
Összegzés:
Valóban ez a legjobb fogyókúra tipp, amit eddig olvastál! Talán nem is gondolod milyen egyszerű, Te is ismerted a titkot, csak nem jöttél rá, hogy ez a kulcsa a sikernek...
Szerző:
Kiadó:
tippekneked.hu
Logo

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

15 + 1 =

Ugrás a tetejére