Egy fogyókúra tipp, ami kíméletes fogyáshoz vezet

Fogyókúra tipp, ami kíméletes fogyáshoz vezet? Szerintem ez az, ami minden fogyózó álma, aki szeretné visszanyerni régi alakját. A fogyókúrás ötletek közül kevés az a jó tanács, ami biztosan használ. Egy egyszerű szabály betartásával kevésbé lesz szenvedés a diétázás, mint azt előre hitted. Jobban elviselhetőek lesznek a fogyással járó megpróbáltatások, (mert hogy azért lesz belőlük bőven...).

A legjobb fogyókúra tipp eredménye: kíméletes fogyás

A kíméletes fogyás titka és a dohányzás

A kíméletes fogyás titka az, hogy pontosan az ellenkezőjét kell tenni mint annak a dohányosnak, aki le akar szokni a cigiről.
Cigiztél, és le is szoktál már a dohányzásról? Mert azt a leszokási folyamatot vetjük most össze a diétával.

Azt már az most szögezzük le, hogy a fogyókúra és a dohányzásról való leszokás között óriási a különbség, hamarosan kiderül hogy miért.

Mielőtt nekilátunk az eszmefuttatásnak, egy fontos dolog:

Ha diétázni kezdesz, javasoljuk előtte minden esetben kérd ki szakember (háziorvos, dietetikus, stb.) véleményét! Ne csodákban bízz, hanem az orvostudományban!

A dohányzásról leszokott emberek gyakran meghíznak, mert egyrészt a cigaretta elhagyásával jobb lesz az emésztésük, másrészt az evést egyfajta pótcselekvésnek tekintik. A fogyókúrát azonban még véletlenül se úgy kezeld, mint a cigaretta elhagyását! A véleményem szerint - és a környezetemben is ezt tapasztaltam - a dohányzásról való leszokás legjobb módszere az, hogy
holnaptól egy szálat se!

Ez tartós megoldáshoz vezethet, sokkal jobb, mintha napról napra csökkenteni akarnánk a cigaretta adagot.

Íme a legjobb fogyókúra tipp: fokozatosan, kíméletesen

A legjobb fogyókúra tipp - Örülni fogsz, ha ránézel a centire és a mérlegre!

A fogyókúrával pont hogy nem ez a helyzet! Bármilyen módszert választ valaki a ma oly divatos diéták közül, véleményem szerint a fokozatosság elvét be kell tartani! Ez a kíméletes fogyás titka, ami valóban használ!

Lehet egészségesen és okosan diétázni, lehet csalónapot  tartani, de nem lehet egyik napról a másikra - az esetleges gyors eredmény reményében - minden ételt megvonni a szervezettől! A testünk addig megszokott fehérje, vitamin, zsír, szénhidrát, ásványi anyag, stb. helyett kapott tiszta vízből nem tudja pótolni ezeket a létfontosságú anyagokat.

A kíméletesség, fokozatosság elve vezethet tartós eredményre, bármilyen diétát is választasz. És van még valami, ami sokat segíthet abban, hogy visszanyerd a régi alakodat.

A mozgás nagyot lendíthet az eredményességen, de itt sem a maratoni távfutással kell kezdenie annak, akinek a napi mozgást az jelentette, hogy maximum az autójáig volt hajlandó elgyalogolni.

A legnagyobb hiba amit fogyókúra címén valaki elkövethet, ha ész nélkül megvonja magától az ételt, illetve nem megfelelő, azaz vállalhatatlan mennyiségű testmozgást végez. Akár sokat, akár keveset.

Ennek a hibának aztán jön a fogyókúrázók legnagyobb rémálma: nem bírja a további diétát, így a lassan leadott kilók gyorsan visszajönnek...

Ez elkerülhető, ha a fogyókúra megkezdése előtt kikéri szakember véleményét!

Fogyás házilag csodaszerek nélkül

Amitől óva intek mindenkit, az az ismeretlen eredetű csodapirulák és csodateák alkalmazása. Aki házilag, önállóan és gyorsan akar lefogyni, az hajlamos arra, hogy megbízzon ezekben a csodaszerekben.

Én tablettákat, fogyiteákat csak szakember javaslatára vetnék be a gyors fogyás érdekében.

Hidd el, a kíméletesen végrehajtott életmód és étrend változás önmagában is meg fogja hozni a várva várt sikert!

Ugye hogy ez volt a legjobb fogyókúra tipp, amit olvastál?

Ha tetszett és ezt elmondanád a barátaidnak is, kérlek oszd meg a cikket a Facebookon!
Köszönöm.

Összefoglaló:
Egy fogyókúra tipp, ami kíméletes fogyáshoz vezet
Cím:
Egy fogyókúra tipp, ami kíméletes fogyáshoz vezet
Összegzés:
Fogyókúra tipp, ami kíméletes fogyáshoz vezet? Szerintem ez az, ami minden fogyózó álma, aki szeretné visszanyerni régi alakját. Nézd meg és használd egészséggel!
Szerző:
Kiadó:
tippekneked.hu
Logo

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

15 − 11 =

Ugrás a tetejére