Magunkról

Tippekneked.hu – Bokori Zoltán

A házi praktikákat bemutató weboldal üzemeltetője: Bokori Zoltán honlapkészítő, vagyok. Szeretem odahaza hasznosítani a jó ötleteket, gyűjtöm a hasznos tippeket és a gasztronómiai érdekességeket. Szeretem a dolgokat úgy bemutatni, hogy az mindenki számára érthető és világos legyen.

Ezzel a céllal indítottam útjára a tippekneked.hu weboldalt: házi praktikák, tippek, fortélyok közreadása érthetően, egyértelműen.

A weboldal célja

Ezt az oldalt azzal a céllal hoztam létre, hogy a háztartásban előforduló hétköznapi problémák megoldásában kézzelfogható segítséget nyújtson mindenkinek. Az évek során számtalan praktikával találkozunk és ahogy meglepődünk rajta, hogy miért nem csináltuk mi is így eddig a dolgokat, képesek vagyunk el is felejteni egy egy hasznos tippet, vagy ötletet.

És amikor ott állunk, szemben a problémával, tehetetlennek érezzük magunkat.

A tippekneked.hu weboldal ezt a kellemetlen érzést próbálja hasznos ötleteivel megszüntetni. Mindig kéznél van, hiszen az internet bárhonnan elérhető.

A cikkeket rendszerezve teszem fel az oldalra, a kategóriák neve beszédes:

(A konyhai fortélyok rovathoz van egy szorosan kapcsolódó külön weboldalam. Finom ételek és italok receptjei: kedvenc-receptek.hu. Nézd meg ezt is!)

Kinek szól ez a weboldal?

Aranyigazság: olyan nincs, hogy egy oldal mindenkinek szól, mert akkor nem szól senkinek. Azaz ha túl nagy a témakör, akkor egy-egy részletben nem lehet úgy elmerülni, hogy megragadja a figyelmet.

Így hát én sem mindenkihez szólok a weboldal cikkeiben! Csak azokhoz, akiket az itt található mindennapos problémák megoldásaiban segítő írások érdekelnek!

Fontos kiemelni, hogy a honlapon található minden információ kizárólag a szerzők személyes véleményét, tapasztalatát tükrözi, és nem tekinthető táplálkozási-, egészségügyi- vagy bárminemű életmódbeli tanácsadásnak. Amennyiben ilyen tanácsadásra van szükséged, fordulj szakemberhez!

Az oldalon található fotók és videók

Tippekneked.hu fotók, videók: Ingyenfűtés házilag papírbrikettel cikk illusztráció
Ingyenfűtés házilag papírbrikettel cikk illusztráció

A tippekneked.hu weboldalon elsősorban saját készítésű fotókat és beágyazott találsz. Ha valamelyik íráshoz nem rendelkeztem saját fotóval, akkor illusztrációként a pixabay.com oldalról használtam fel fotókat. (A fenti fotót a papírbrikettel megvalósított ingyen fűtésről szóló cikkhez készítettem.)