Penész eltávolítása a falról drága vegyszerek nélkül

Akinek már elcsúfította egyszer is a lakását ez a ronda élősködő, annak fontos a penész eltávolítása a falról. Vajon mitől van és mit lehet kezdeni vele? Jó megoldás, ha simán átfestem, vagy le kell kaparni? Szakember kell hozzá, vagy magam is meg tudom csinálni? Nézd meg a lehetőségeidet!
A penész eltávolítása a falról: hatékony módszerek

Számtalan kérdés felmerül az emberben, amint meglátja a foltot a falon. Hiába szép és tiszta a lakás, elég egy penészfolt, hogy lerombolja a pozitív összképet.

Szerencsére van megoldás, a penészfolt nyom nélkül eltávolítható a falról. Vannak házi praktikák és vannak vegyszerek, melyek segíthetnek neked is. Ha minden próbálkozásod kudarcba fulladt, akkor még mindig hívhatsz szakembert! Olvasd tovább az írásom a hatékony megoldásokért!


Segítünk neked ajándékot választani ezekkel az AJÁNDÉKÖTLETEKKEL!


Mi okozza a penészesedést a falon?

Röviden: a túl magas páratartalom. Ez kialakulhat a lakás nem megfelelő szigetelése, az elavult nyílászárók miatt, vagy azért, mert nagyon párás az adott helyiség. A konyha és a fürdőszoba falak a legveszélyeztetettebbek a penész kialakulása szempontjából.

Ahogy az olasz fociban sokáig divat volt a védekező taktika, az a penész esetén is beválhat: védekezzünk jó előre a penész kialakulása ellen!

A legjobb támadás a védekezés...

Ékszerek

A páratartalom kordában tartása meggátolja a penész kialakulását. Megfelelő szigetelés alkalmazása, gyakori szellőztetés, vagy esetleg a szódabikarbóna segít a penész kialakulásának megelőzésében. Utóbbi módszerről a linkre kattintva többet is olvashatsz!

Vannak a kereskedelemben kapható páramentesítő berendezések, melyekkel a megfelelő páratartalom alakítható ki a lakóhelyiségekben.

Így távolíthatod el a penészfoltot a falról

A penész ellen alkalmazható házi praktikák közül a legismertebbek

  • az ecetes oldatos kezelés
  • a szódabikarbónás masszával ledörzsölés, és a
  • hipós oldatos fertőtlenítés, kezelés.

Ezekről a technikákról – más érdekességek mellett – a Házi praktikák penész ellen című írásomban olvashatsz.

Ezen túlmenően kipróbálhatod a festék- vagy háztartási boltokban kapható penész eltávolító és penészfolt elleni szereket. Ezek is hatásosak lehetnek a penésszel szembeni küzdelemben.

Bármilyen tisztítószert használsz, nem elég eltüntetni a penészfoltot, célszerű fertőtleníteni is!

Ha sikerült a művelet, olyan a fal mint új korában, akkor jön a következő lépés – mert még nem végeztél!

Az olasz focisták ebben verhetetlenek!

Mi köze a focinak a penészhez? Azonnal kiderül:

Tedd fel magadnak a kérdést: mi okozta a penészesedést a falamon? Ha tudod rá a választ, akkor védekezz (mint az olasz focisták)!

Előzd meg, hogy visszatérjen a penész a falra! Görgess fel a cikk elejére, és olvasd át még egyszer mit kell tenned a penészesedés megelőzésére! Hidd el, könnyebb a bajt elkerülni, mint utólag szenvedni a piszkos fallal.

Röviden ennyit akartam elmondani neked erről a témáról. Remélem ezekre a tippekre sohasem lesz szükséged! Nem foglalkoztat a penész eltávolítása a falról, mert kellemesebb dolgok kötik le idődet.

Így legyen!

Összefoglaló:
A penész eltávolítása a falról
Cím:
A penész eltávolítása a falról
Összegzés:
Akinek már elcsúfította egyszer is a lakását ez a ronda élősködő, annak fontos a penész eltávolítása a falról. Ezt magad is meg tudod oldani!
Szerző:
Kiadó:
tippekneked.hu
Logo

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenhárom − 9 =

Ugrás a tetejére