A pörkölés milyenségétől függ a kávészemek minősége?!

A pörkölés milyenségétől függ a kávészemek minősége?!

A kávéfőzés lelke a kávé pörkölő. A pörkölés folyamatát számtalan, külső tényező is befolyásolhatja, mint például hőmérséklet, a levegő nedvességtartalma. Ezeken felül pedig a pörkölés ideje, a levegő hőmérséklete a dobban, a nyomás, a kávészemek hőmérséklete egyaránt mérvadóak, sőt beállíthatóak.


Segítünk neked ajándékot választani ezekkel az AJÁNDÉKÖTLETEKKEL!


Ezen nem mindennapi technológia nyomán születnek meg a kávé webáruház termékei, amik karakterükkel, aromájukkal és zamatukkal kiemelkednek a versenytársak közül.

A kávé pörkölő a receptúrára is hatást gyakorol?

Igen. A kávégyártás egyik alapvető pillére a recept, aminek a megkomponálásához számtalan út vezethet.

A minőségi kávé pörkölő olyan stabil hátteret biztosít, ami mindennek tetejében megannyi módon paraméterezhető. Mivel a fent is említett, környezetet érintő tulajdonságok nem statikusak, hanem változtathatóak, így végül a receptúra nyomán létrejövő kávékülönlegességek egyedivé és megismételhetetlenné válnak. Azaz egy adott márka ízvilága nagyjából azonnal felismerhető és megkülönböztethető a konkurens feketék aromáitól.

Ékszerek

Többek között ezért annyira fontos, hogy a folyamat egésze szakmai felügyelet alatt menjen végbe. És nyilván a minőségi kávé pörkölő megléte adja a megingathatatlan alapot a „teremtéshez„.

A kávé webáruház prémium variációkkal is szolgál!

A megszokottnak mondható pörköléseken kívül számtalan rendkívüli kávévariáció fedezhető fel a webshop virtuális polcain.

Bon-bon illat és csokoládés ízvilág?

Esetleg gyümölcsös, virágos fűszerezés?

Jóformán bármi és minden lehetséges, ami passzol a kávé karakteréhez. Sőt, nem egyszer első ránézésre rendhagyó házasításokkal is találkozni, melyek végül a forró fekete kortyolása közben a helyükre kerülnek, nem akármilyen ízharmóniát alkotva.

A minőségi, ellenőrzött, megbízható forrásból származó kávéfajták nem egyszerűen ajzószerek,amik koffeintartalmukkal továbblendítik a monoton mindennapok mókuskerekét.

Igazi élvezeti értéket, kulináris élményt kínálnak, azaz minden cseppjük valódi ízkaland, olykor az ismeretlenbe.

Csak a technológiai innovációkat egyesítő kávé pörkölő a lényeg?

Igen, valóban elvitathatatlan fontosságú a kávé élvezetének szempontjából, hogy a pörkölő nem mindennapi képességeivel hozzájáruljon a kortyolásra méltó végeredményhez.

Minden egyes kávészem már önmagában pontosan ezt az elhivatottságot és mentalitást képviseli, a maximális elégedettség és ízélmény elérésének érdekében.

A fotó forrása: rzoze19 / Shutterstock.com


Ha tetszett a kávés összeállítás, kérlek oszd meg a közösség oldaladon, hadd ismerjék meg a barátaid is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizennyolc − 18 =

Ugrás a tetejére