Maradt szabadság 2018. év végére – idén még 4 hosszú hétvége lesz!

Közeledik karácsony, vannak akik erre az időszakra tartalékoltak, sokaknak maradt szabadsága 2018. év végére. Aki okosan tervezi meg a pihenését, az egy hosszú hétvégéhez csapja hozzá a szabadnapokat, így az év végi pihenésre úgy jut több ideje, hogy szinte alig fogy az egy évre járó szabadsága.

Gasztro, hobbi és életmód könyvajánló

Összegyűjtöttük neked, a 2018 év végére eső ünnepeket, melyekhez hosszú hétvége és munkanap áthelyezés kapcsolódik. Összesen négy ilyet találtunk, melyeket most sorban bemutatunk.

Többször is hosszan pihenhetsz 2018. év végén

2018. október 23. kedd, az 1956-os Forradalom ünnepe

Az ünnephez kapcsolódóan négy napos hosszú hétvége lesz, azaz október 22-én sem kell dolgozni. Természetesen nem veszik el a munkanap, a hosszú hétvégéért egy röviddel fizetünk: 2018. október 13-án, szombaton kell ledolgozni az ünnephez kapcsolt munkanapot.

2018. november 1. csütörtök, Mindenszentek napja

Nagyon hamar újabb négy napos hosszú hétvégét kapunk. November 2-án nem kell munkába menni, ezt a pénteki napot a következő hét szombatján, azaz 2018. november 10-én kell bedolgozni. Nagy szerencse, hogy a forradalom ünnepe és mindenszentek is hétvégéhez közel esik ebben az évben, így a munkanap áthelyezésekkel négy napos pihenőt kaptunk!

2018. december 25-26. kedd és szerda, Karácsony ünnepe

A leghosszabb hosszú hétvége idén, 5 napos! Öt egymást követő szabadnap alatt az egész családdal – még a távol lakókkal is. Sokan szeretnénk, ha Szenteste (december 24.) ünnepnap lenne, azonban egyenlőre nem az. Mivel idén munkanap áthelyezéssel mégis szabadnapot kapunk, december 1-én, szombaton kell szentestét bedolgozni.

2019. január 1. kedd, Új év

Az év legvégén ismét kapunk egy 4 napos hosszú hétvégét. Az új év kedden kezdődik, a szilvesztert megkapjuk pihenőnapnak. Ha ez nem így lenne, akkor sem ezen a napon szakadnának meg a dolgozók a munkahelyeken… 2018. december 31-ét, azaz szilvesztert december 15-én fogjuk bedolgozni.

(Itt az összes hosszú hétvége 2019-ből!)

Munkanap áthelyezések árán kapunk szabadnapokat

Akinek még van rá lehetősége, összeállításunk alapján még átvariálhatja a szabadságának időpontjait. 2018 végének hosszú hétvégéi olyan kedvezően alakulnak, hogy szabadság kivétele nélkül háromszor pihenhetünk egyfolytában négy napot, szilveszter környékén pedig ötöt! Mivel semmi nincs ingyen, így a pluszba kapott szabadnapokat be kell dolgoznunk. Összeállításunkban arra is kitértünk, hogy mikor, melyik szabadnapot kell bedolgozni.

Összefoglaló:
2018. év végére ezek a hosszú hétvégék jönnek
Cím:
2018. év végére ezek a hosszú hétvégék jönnek
Összegzés:
Részletes leírás, dátumokkal, eseményekkel. 2018. év végére maradt még szabadságod? Ha igen akkor nézd meg mikor lesz hosszú hétvége és tervezd meg okosan, mikor veszed ki!
Szerző:
Kiadó:
tippekneked.hu
Logo

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

10 + nyolc =

Ugrás a tetejére