Beszámoló az új ünnepi honlapom indulásáról

Az ünnep kedvelőknek egy igazán jó hír: új ünnepi honlap indult!

Én szeretem az ünnepeket! Az állami ünnepeket a nemzeti ünnepeket és az egyházi ünnepeket egyaránt.

Ezeken a napokon általában együtt van a család és ha szerencsénk van, akkor munkaszüneti nap lévén még dolgoznunk sem kell. Nyugalom, béke és emlékezés.

Talán elég csak megemlítenem karácsony és húsvét ünnepét, akkor mindenki tudja, hogy miről van szó.

Az ünnepek kapcsán azonban van néhány dolog, amit csak hosszas keresgélés után lelhetsz fel az interneten. Mikor vannak a mozgó ünnepek és mi az hogy mozgó ünnep? Melyek azok a napok, melyeket az egész világon megünnepelnek?

2020 áprilisától: nevezetesnapok.hu

Nevezetes napok weboldalAz előbb megfogalmazott kérdések megválaszolása végett  indítottam el új projektemet, a nevezetesnapok.hu weboldalt. Ezen a honlapon egyetlen dologról szól minden: az ünnepekről.

Egy olyan weboldalt készítettem neked, mely folyamatosan gyűjti és adja közre az ünnepnapok, emléknapok és világnapok hasznos információit

Az egyházi ünnepeken túl, már indulásnál rengeteg információt találsz itt a világnapokról, a mozgó ünnepekről, vagy a farsangi időszakról is. Azt tudod például, hogy melyek a magyar ünnepek 2020-ban?

Te hogy állsz az ünnepekkel?

Ha szereted őket, akkor nézd meg az új honlapunkat! Készíts magadnak ünnepi ételeket, ismerd meg az ünnepi szokásokat, hagyományokat és tudd meg mikor vannak a mozgó ünnepek az adott évben!

Tovább az ünnepi honlapra! >>